18a pujada a l'ermita de Sant Joan de Montblanc

El dia de Sant Joan, a la capital de la Conca de Barberà, es va celebrar la 18a pujada i 11a caminada a l'ermita de Sant Joan de Montblanc. A les 09:00 del matí tots preparats a la plaça Major i per davant uns 9.5 km i 500m de desnivell positiu fins l’arribada.
Per començar, uns 500m d’asfalt fins a sortir al GR-171 direcció Sant Miquel, allà pujant pel barranc de l’Ermita direcció la Santíssima Trinitat per desvia’ns pel GR-175 fins el mirador de l’ermita de Sant Joan, amb un sender al final d’1 km força divertit.
En Xavi va realitzar el recorregut en un temps de 00:49:29, entrant en la posició 24 de la general, mentre que el Gerard va fer un temps de 01:00:33 i en la posició 63 de la general.

Aquesta cursa és una combinada: la cursa a peu, que van disputar els nostres corredors, i aquest diumenge es celebrarà la 2na pujada en BTT, amb un recorregut força diferent, un circuit de 12 km i uns 500m de desnivell.
Una cursa molt divertida que els nostres atletes segur que tornen a repetir en pròximes edicions.