2ª CURSA I CAMINADA DE MUNTANYA "PUJADA A LA PORTELLA "

El passat diumenge dia 6 de març el corredor Xavier Ayala de FOLCH CARBONELL RUNNERS va participar en la primera prova de muntanya puntua ble del circuit del Baix Camp a l’Hospitalet de l’Infant quedant en 47a posició, la cursa era formada per un recorregut de 18,3 km i 940 metres de desnivell positiu acumulat, aproximadament hi van participar uns 200 corredors, per tant un bon resultat obtingut pel nostre corredor.

El tret de sortida es va donar 9:30 hores, els primers quilometres poder els més durs de la prova els corredors van tenir que pujar 6,7 km amb un desnivell positiu de 560 metres, per després tenir-los de baixar per una pista pavimentada fins arribar al quilòmetre 12 aproximadament, i començar a afrontar els últims 2 quilometres de pujada per uns senders bastant pedregosos i estrets, fins arribar al Collet dels Puntals, així començar a baixar per una mena de trialera molt dreta, pedregosa i a la vegada molt bonica, per encaminar l’últim esforç pels corredors abans d’arribar a la meta.

Felicitar a la organització (L’Esquadra Club Esportiu) per aquesta segona edició de la “II cursa de muntanya Pujada a la Portella”, primera cursa del Circuit Curses de Muntanya del Baix Camp 2011