FOLCH CARBONELL RUNNERS PARTICIPA EN LA TRAIL D’ANDORRA

Bon cap de setmana per FOLCH CARBONELL RUNNERS, en Gerard va participar a la TRAIL D’ANDORRA acabant la cursa en 138ª posició i creuant la línea de meta amb un temps de 8:01 hores, molt satisfet pel resultat, ja que portava uns dies absent i així torna a recuperar el fil.
La Ultratrail d’Andorra està formada per cinc curses d’alta muntanya amb desnivells considerables. El nostre corredor va triar la modalitat TRAIL de 35 quilòmetres amb un desnivell acumulat de 5.500 metres, per tant un gran repte aconseguit a nivell personal pel nostre corredor. Felicitats Gerard!!!
La sortida començava des de el coll de la Botella ( estació de Pal) a les 9 hores amb la primera pujada d’uns 600 metres de desnivell positiu en direcció cap a la Portella de Safons, que des de allí baixarien cap al refugi de Comapedrosa, per remuntar fins al seu mateix pic situat a 2942 metres d’alçada punt més alt, allí es podien contemplar les vistes dels paisatges Andorrans, sense gairebé parar ara tocava baixar uns 6 quilòmetres aproximadament amb un gran desnivell negatiu de més de 1.000 metres per tornar a pujar fins al refugi Pla de l’Estany i on des de allí ja sols quedaria fer l’últim esforç de pujada per arribar al pic Clot de Cavall, situat a uns 2.600 metres aproximadament, i baixar més de 10 quilòmetres per poder creuar la línea de meta situada en la població d’Ordino.
Esmentar la participació del nostre amic Ivet Martínez Isern, del Facvac Valls, adjudicant-se la posició 48 de la classificació general amb un temps de 06:43:27
Cal felicitar a l’organització pel gran treball fet durant tot el cap de setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada