Valls Atmosfera “TRAIL”


Valls Atmosfera “TRAIL”
La nova botiga d’esports Vallenca ATMOSFERA SPORTS, conjuntament amb l’equip de trail FOLCH CARBONELL RUNNERS han re inventat l’equip.
El principal canvi és el nom, que s’adoptarà el de la botiga d’esports, que és qui ofereix el patrocini als corredors, incloïen el distintiu TRAIL al final.
Un altre dels canvis significatius és el de la incorporació de nous atletes, que seran l’Eloi Pallarès Roca, que aquesta temporada debutarà al Circuit Català de curses de muntanya organitzat per la FEEC. El Lluís Gurí Basora i el Jordi Basaora Campos que participaran en diversos Ultra trails, així com d’altres curses de la FEEC. El David Castillón Posino que juntament amb el Gerard participaran en el màxim nombre possible de curses del circuit del Baix Camp i l’Ivet Martínez Isern que participarà en diverses curses de les nostres contrades.
També es posarà a disposició de tothom qui ho vulgui la roba de l’equip, que es podrà adquirir a molt bon preu a la botiga VALLS ATMOSFERA SPORTS, ubicada al C/ Abat Llort, 11 de Valls, on a part de roba per córrer, també hi podreu trobar tot el material necessari per practicar els principals esports com ara futbol, basquet, rugby, entre d’altres.
El principal objectiu de l’equip és poder gaudir en bona companyia durant entrenaments, curses i compartir experiències en el món de les curses de muntanya, representant els nostres colors per tot arreu!!
Els corredors del Folch Carbonell Runners volen agrair a l’empresa Vallenca de telecomunicacions el seu suport durant aquests dos anys, sense el qual res hagués estat possible, gràcies a ells i la seva confiança l’equip continua creixent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada