VALLS ATMOSFERA TRAIL A LA II DUATLÓ LA POBLA DE MAFUMET

El passat dissabte dia 15 de setembre es va celebrar a la localitat de la Pobla de Mafumet  la segona edició de la  Duatló de la Pobla.
El component de l’equip Valls Atmosfera Trail, Lluís Gurí Basora, hi va participar, obtenint un temps de 1h10’02’’ en recórrer la distància marcada per l’organització i classificant-se en la 11ena posició d’un total de 107 participants.
La prova constava primer d’un circuit de 2.5km, on els corredors feien dues voltes corrent, tot seguit un circuit de 9km, en el que també es feien dues voltes amb bici i per acabar una volta a peu al circuit inicial, sumant un total de 26.5km. Els parcials que va realitzar en Lluís Gurí van ser: els primers 5 kms a peu 19’43’’,  els 18 kms en bicicleta els va fer en 38’52’’ i els últims 2,5 kms els va recórrer en 11’28’’.
L’organització, encapçalada per Running Solutions i per l’alcaldia de la localitat, va oferir als participants poder fer la cursa individualment o per relleus, d’aquesta manera més gent podia participar-hi.