ATMOSFERA TRAIL PARTICIPA A LA WILD BOAR ROGAINING OBTENINT UN GRAN RESULTAT.

El passat dissabte 25 de gener, Miquel Virgili i Xavier Ayala, van formar equip per participar en la sisena edició d’aquesta prova que donava el tret de sortida a la copa catalana de curses d’orientació 2014. La cursa es va celebrar a la localitat de La Llacuna, situada a la província de Barcelona.

Sobre un terreny de 50 km², els participants disposaven de 6 hores per trobar el màxim nombre de fites, tenien des de les 11 hores del matí fins a les 17 hores de la tarda per trobar les 45 que havia amagades. Només amb l’ajuda d’una brúixola i un mapa que els hi facilitava l’organització, preparat específicament per la prova, els equips havien de buscar-les.

En aquesta edició van participar-hi més de 100 orientadors vinguts de França, Finlàndia, Letònia, Itàlia, Espanya  i de la resta de Catalunya.

Pel que fa als corredors vallencs, van escollir una estratègia molt lògica i això els permetia poder canviar el traçat en qualsevol moment, sempre tenint en compte el temps màxim de 6 hores que durava la prova. És molt important tornar i arribar a meta dintre del horari, les penalitzacions per retard són molt elevades, i fins i tot, poden comportar la desqualificació si superen els 30 minuts.

Finalment ATMOSFERA TRAIL va aconseguir sumar 105 punts. Van acabar la prova en la posició 25 de la general i en la 19 de la seva categoria.
Molt contents amb el gran resultat i amb grans expectatives de cara aquest 2014.