ATMOSFERA TRAIL A LA ULTRAVANDEKAMES


El passat dissabte 8 d'agost es va celebrar a Vandellòs la primera edició de la ultra Vandekames, en la que en Jordi Basora hi prengué part i finalitzà en la 17a posició amb un temps de 18 hores i 6 minuts.

La Ultravandekames era la prova reina de les que es feien i constava de 85 quilòmetres i més de 5.200 metres de desnivell positiu.

La sortida es donava a les dotze de la matinada del dissabte en una nit molt xafogosa. Passant pel poble de Castelló i Masboquera, en Jordi arribava a l'Hospitalet de l'Infant poc abans de les nou del matí, i encara quedava gairebé la meitat del recorregut. Faltava pujar la Portella, Masriudoms i Santa Marina. A partir de la Figuerola aparegué la pluja que acompanyà fins a l'arribada a Vandellòs.

Els participants hagueren d'afrontar un circuit molt tècnic i trencacames, amb pujades i baixades pedregoses a les moles de la contrada, i que juntament amb la xafogor va castigar molt els corredors. Fruit d'això, del total de 84 corredors en finalitzaren només 47, però els qui aconseguiren el repte gaudiren d'un fantàstic i dur entorn, on a l'arribada els esperava un gran ambient i et regalaven l'armilla com a finisher de la prova.

Per rematar el dia no podia faltar una esplèndida fideuà acompanyats de la resta de corredors dels altres circuits, familiars, amics, voluntaris i organització.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada