II Cursa de Muntanya de Montblanc

Aquest diumenge passat el Xavi, una altre dels nostres corredors, es va desplaçar fins a la capital de la Conca de Barberà per participar en la II Cursa de Muntanya de Montblanc. Que aquest any oferia un circuit més exigent envers l’anterior edició, ja que aquest any aquesta cursa està inclosa dins el circuit català de curses de muntanya, organitzada pel centre excursionista de Montblanc i amb la supervisió de la feec.
El circuit constava de 26 km amb un desnivell acumulat de 3500 m. Durant els primers quilòmetres de cursa els primers corredors van poder portar un ritme molt alt i en Xavi anava intentant que els primers corredors no li guanyessin massa distància. Un cop guanyat el principal desnivell faltava recórrer uns 12 quilòmetres fins a encarar una forta baixada que portava de nou els corredors a Montblanc.
A la cursa hi van participar més d’un centenar de corredors, pel que fa al Xavi va acabar la cursa amb un temps de 2h59min en la posició 26.
Agrair el suport que des del principi ha tingut el nostre patrocinador FOLCH CARBONELL (empresa de telecomunicacions) amb el nostre projecte.
Cal destacar la bona actuació dels membres del Borges Trail, especialment en la categoria d’equips, format per Jordi Pàmies, Josep Mª Pijuan i Carlos Asencio.