III Duatló de Cambrils

El passat diumenge dia 12, va tenir lloc la tercera edició de la duatló de cambrils, on hi va prendre part un dels nostres corredors, el Miquel Virgili.
El circuit començava amb un primer tram a peu de 6 km, dues voltes en un mateix circuit de 3 km pels camins que vorejaven la zona esportiva de Cambrils. Tot seguit els participant agafaven la bicicleta de muntanya per afrontar aquest segon tram de 12 km pedalant a gran velocitat ja que tot el circuit presentava molt poc desnivell i el ritme era molt alt. Per acabar aquesta prova els corredors van donar un altra volta al circuit a peu.
El nostre corredor va realitzar una bona cursa, molt regular ja que des d’un bon principi es va col·locar en les 20 primeres posicions en el primer tram a peu i va saber conservar aquest lloc sobre la bicicleta i finalment el Miquel va aconseguir avançar a dos corredors en l’últim tram a peu.
Així que finalment va acabar la cursa en 19ena posició amb un temps d’1h 05 min.
Dins de l’ambient popular d’aquesta cursa vam retrobar a corredors ben coneguts com és el cas del Joan Carles Roselló que també va acabar la cursa amb una meritòria cinquena posició en la general.