3ª CURSA I CAMINADA DE MUNTANYA “ ALMOS TREK 2011”

El passat cap de setmana per tercer any consecutiu, a la vila de Almoster, es va disputar la segona prova puntuable del circuit del Baix Camp, com no podia faltar un dels membres de FOLCH CARBONELL RUNNERS en Xavi va estar present, creuant la línea d’arribada en 21ena posició de la general, amb un temps de 1:16:35.

Per aquesta edició ens presenten un nou recorregut, amb trams que evidentment ja s’havien fet, i d’altres totalment nous. El circuit manté la bellesa i la duresa de les altres edicions, malgrat que en aquesta del 2011 van decidir suavitzar el inici de la cursa i fer les primeres ascensions d’una forma mes progressiva.

La cursa estava formada per 200 corredors aproximadament, amb un recorregut de 14,5 quilometres amb un desnivell positiu acumulat de 700 metres.

El tret de sortida es donava e les 8:15h els caminats mentre que els corredors sortirien a les 9:15h, i que com sempre, acabarem amb un bon esmorzar per a tots els participants.