IV CURSA SERRA DE LES FITES

El passat diumenge dia 3 d’Abril el Xavi de l’equip FOLCH CARBONELL RUNNERS, es va desplaçar fins a la Terra Alta, concretament a la població de La Pobla de Massaluca, on es disputava la sisena prova del circuit de les Terres de l’Ebre. En aquesta nova edició es va arribar al rècord de participació de les edicions anteriors, amb un total de 350 corredors.

A les 10:00 hores es va donar el tret de sortida, la cursa constava de 24 quilòmetres i 700 metres de desnivell positiu acumulat. El circuit era molt ràpid, ja que va començar amb baixada fins al quilòmetre 13 aproximadament, la qual cosa va permetre agafar molt bon ritme, sobre tot pel grup davanter que va treure una gran distància de la resta. En començar el tram de pujada es van anar augmentant les diferències.

Els corredors van poder gaudir de les vistes fantàstiques del riu Matarranya (del riu Ebre), i dels nous senders recuperats en aquesta IV edició.

Pel que fa el Xavi va entrar en la 46a posició, amb un temps de 1:57, molt content pel resultat tot i els problemes que arrossegava al genoll que el van obligar a reduir el ritme en els últims quilòmetres.

Cal felicitar a l’organització de l’Associació Esportiva Massaluca i a tots els veïns de la població, per la seva col·laboració en el bon desenvolupament de la cursa, on es veu gratificat el seu treball en un augment dels inscrits any rere any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada