Gran resultat del Valls Atmosfera Trail a la Marxa Nocturna Poblet- Prades

El passat dissabte 4 d'agost, l’equip local Valls Atmosfera Trail, va participar a la marxa nocturna Poblet-Prades, coneguda com a The Cister's Night Experience.

Els nostres corredors de l'equip vallenc que hi van participar foren, Òscar Moreno, que va acabar la cursa amb un temps de 2h 10' 40'', acabant 7è de la general i en 4a posició de la seva categoria i en Jonathan Nogales, finalitzant el 14è de la classificació general i el 7è de la seva categoria, assolint un temps de 2h 23' 24''.

A les 24h es donava el tret de sortida prop del Monestir de Poblet, 170 participants preparats per afrontar 20 quilòmetres per davant amb un desnivell de 1162 metres positius i 708 metres de desnivell negatiu. Gran part del recorregut passava pels principals senders de la zona, on el GR171 i la seva variant 171.4 eren els més importants.

La cursa va ser molt dura per les seves fortes pendents i per la dificultat de córrer de nit, amb l’única ajuda del frontal i de la intuïció d’un mateix. L’organització va facilitar la feina dels corredors, amb un recorregut ben marcat i havent 4 avituallaments, que eren punts de control, durant la cursa.

Els resultats de l'equip són molt positius i els animen a continuar entrenant-se per millorar a cada carrera.