Valls Atmosfera Trail present a VandeKames 2012

El passat dissabte 4 d’agost  es va celebrar a Vandellòs, la 2a edició de la cursa VandeKames, 7a cursa puntuable pel circuit del Baix Camp. En Gerard, de l’equip Valls Atmosfera Trail, hi va estar present.

Prop d’uns 500 participant van desafiar la calor i van participar en les diferents modalitats de curses. Circuit NEGRE amb 22.800 metres i 1500D+, circuit VERMELL 15.400 metres i 700D+ i circuit BLAU 10.600 metres i 490D+.

El Gerard va prendre part en el circuit vermell, una cursa molt ràpida i explosiva, realitzant el recorregut en 01:59:27 i adjudicant-se la 46ena posició de la classificació general. Un circuit força trencacames, ben buscat i molt treballat per part de l’organització, amb constants pujades i baixades.

L’inici va ser a les 18:30h a la zona esportiva de Vandellòs, per començar una bona pujada pels Didals fins les antenes, tot seguit una petita baixada per un corriol que ens portava a una pista ampla per tornar a pujar direcció les antenes. A partir d’aquí direcció al GR per encaminar-nos cap al Tossal de “Ca la Torre”, crestejant cap a Graus de Castelló, on es trobava una pista asfaltada que ens va portar a les Fonts de l’Irla. Un senderó de pujada direcció el poble de Castelló, per agafar un PR de baixada cap al poble de Vandellòs. Un cop a portes del poble ens desviàvem per un altre PR vorejant el poble per enfilar pel carrer Major, on els ànims dels veïns et donaven força per fer els últims metres fins l’arribada.
L’organització, molt atenta amb els corredors, van habilitar avituallaments de líquid i sòlid als quilòmetres 2, 7, 10, 12 i arribada. Pensant amb els acompanyants tenien preparades diverses activitats com piscina, un circuit urbá pels més menuts, ... Un cop finalitzada la cursa, barbacoa per a tots els participant i molt bon ambient.

Una cursa que no dubtem que es convertirà en un referent i que estem convençuts que repetirem en properes edicions.