4ª TRAIL I ULTRATRAIL DE RIALP MATXICOTS

La Rialp Matxicots és una cursa de muntanya que neix ara fa quatre anys, amb la il·lusió i l’estímul d’unir dos pics emblemàtics del Pallars Sobirà, com són el Montsent del  Pallars i el Pic de l’Orri, i oferir a tots els corredors/es diferents modalitats perquè sigui assequible a qualsevol nivell.


Dos membres de l’equip Atmosfera Trail, Natxo Boltà i Jonathan Nogales es van desplaçar fins a la localitat de Rialp per realitzar, la “Marató” de 42kms amb un desnivell positiu de 3.200 i la “Rialp Matxicots Extrem” de 82kms amb un desnivell positiu de 5.800, respectivament.
 
El Natxo Boltà va entrar, després de 42kms, en la posició 24 de la general i 5è de la seva categoria, amb un temps de 6:45h.

En Jonathan Nogales, va acabar el 82kms, en la posició 38 de la general i 26è de la seva categoria, amb un temps final de 16:31h.


En aquestes curses, vàrem gaudir d’un paisatge
natural de la resplendent Vall d’Àssua i d’indrets com la Font de Libeto, el paratge anomenat la Mare de Déu de la Muntanya, a Carege; la Serra de Posa, a Escàs; el poble abandonat de Santa Romà de Tavèrnoles, on solament s’accedeix per un estret camí, o els búnquers de la guerra civil a Roní, sense deixar d’admirar cadascun dels pobles d’aquesta comarca.



Cal destacar, que tot i ser una cursa molt bonica pels seus senders i camins, era complicada pel que fa la part tècnica, però la correcta senyalització i els bons avituallaments van fer que els participants gaudissin d'un gran dia de muntanya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada