ATMOSFERA TRAIL A LA 5ª CURSA “PUJADA DE PUIGCERVER”

El passat diumenge dia 25 d’agost, es va celebrar a la localitat d’Alforja la 5 edició de la “Pujada a Puigcerver” i la 9ena cursa de muntanya puntuable del circuit del baix camp.

L’equip de Atmosfera Trail hi va estar present amb el Gerard Rodriguez que fa finalitzar en un temps de 01:42:09, adjudicant-se la 58ena posició, Natxo Boltà que va fer el recorregut en 01:34:06, classificant-se en la posició 35 de la general i Xavier Ayala va creuar la línea d’arribada en un temps de 01:24:29 emportant-se la 11ena posició.

La sortida es donava a les 09:00 hores,  darrera la línea 150 atletes aproximadament per intentar finalitzar el recorregut de 15.300 metres amb un desnivell positiu de 879 metres en el menor temps possible.

La cursa que com el seu nom indica, es pujava fins a l’ermita d’Alforja i es tornava fins a la població. El recorregut d’aquest any va tenir diverses modificacions amb nous trams de senderons.

Un cop en arribar al poble, tots els participants van poder esmorzar i refrescar-se a la piscina.