ATMOSFERA TRAIL A LA II CURSA DE RIUDECANYES

El passat cap de setmana 2 de Novembre, tres corredors vallencs de l’equip ATMOSFERA TRAIL, es van desplaçar fins a la localitat de Riudecanyes per disputar la penúltima cursa puntuable pel circuit del Baix Camp 2014, formada per la cursa llarga de 23 quilòmetres i 1.000 metres de desnivell positiu, mentre que la curta era de 14 quilòmetres.
La sortida de la llarga es donava a les 8:45 hores, des de la plaça Major del poble, Xavier Ayala i Jacob Salvadó van prendre part d’aquesta. La cursa passava per la població de Duesaigües, l’Argentera i el castell d’Escornalbou. Jacob Salvadó es va veure obligat a abandonar, per tal que la lesió no anés a més, degut a unes molèsties que arrossegava del passat cap de setmana a la Marató de Catalunya, Xavier Ayala entrava en la 4rta posició amb un temps de 2:02:50 hores.
David Arjona va decidir fer la curta, fent una grandíssima actuació travessant la línea d’arribada en la 2a posició, amb un temps de 1:23:35 hores.
L’organització va ser perfecta i tothom va poder gaudir de la cursa i de les vistes que s’observaven mentre es corria.