ATMOSFERA TRAIL A LA V DUATLÓ CROS JOSEP MARIA SALVAT



El passat dissabte 15 de novembre, en Jordi Basora de l’equip Atmosfera Trail, va participar a la V Duatló Cros Josep Mª Salvat, arribant en la 13a posició amb un temps total d’1h29m33s.
La duatló  que es celebrava a Vilallonga del Camp, consistia en fer 6 kms corrent a peu, 22 kms en bicicleta de muntanya i finalment 3 kms corrent a peu. Es podia fer individualment o per parelles.
A les 9 del matí es donava el tret de sortida des de la plaça de l’Església a la seixantena de corredors que havien de fer el primer tram corrents. Dues voltes a un circuit de 3 kms que baixava per la riera de la Selva fins a les Costetes, anava paral·lel a la futura autovia A-27 i tornava al poble pel camí del Pi de Mestres. Tot seguit tocava fer dos tombs amb btt al circuit d’11 kms, molt ràpid i sense gairebé desnivell, per finalitzar amb l’última volta corrents al circuit i arribar a meta.
La duatló, organitzada pel Club Excursionista l’Espardenya, pren el nom en record d’en Josep Mª Salvat,  jove vilallonguí que va morir fa dos anys en accident de muntanya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada