ATMOSFERA TRAIL TORNA A PUJAR AL PODI ALS CINGLES

El passat diumenge dia 30 de Novembre, gran part de l’equip ATMOSFERA TRAIL,  es va desplaçar fins a la localitat de Vilaplana on es disputava l’última prova del circuit del Baix Camp formada per dos proves: la reina,  EXTREM TRAIL de 32 quilòmetres i 2.350 de desnivell positiu  i la TRAIL de 18 quilòmetres i 1.200 de desnivell positiu.

A causa de les pluges dels dies anteriors i les condicions meteorològiques,  l’organització va fer que tots els participants  portessin com a material obligatori paravent o impermeable i guants.

A les 8:00 hores es donava el tret de sortida de l’EXTREM TRAIL, 300 valents van enfrontar-se al gran recorregut, amb un continu de pujades i baixades amb fortes pendents.

La Marta Batalla va creuar la línea d’arribada amb un temps de  04:44 hores a la 2ena posició femenina i la 59ena de la general, adjudicant-se així el primer lloc del campionat. El Gaizka Estébanez que reapareixia després d’uns mesos absents degut a una lesió, va realitzar una gran actuació, adjudicant-se la 5ena posició de la general amb un temps de 03:53 hores, l’incansable Natxo Boltà va parar el cronòmetre  en 04:19 hores  entrant el la 30ena posició, finalment el Jacob Salvadó que també venia arrossegant una lesió des de la marató de Catalunya, va entrar a la 53ena posició amb un temps de 04:38 hores.

Per altra banda la TRAIL formada per uns 260 corredors donava el tret de sortida a les 9 hores, Xavi Ayala va acabar en la 7ena posició amb un temps de 01:58 i primer de la seva categoria.

Felicitar a tots i cada un dels membres de l’organització que van fer possible poder gaudir d’una gran cursa tot i les condicions meteorològiques.