ATMOSFERA TRAIL A LA TRAÇA MUGA

Bona estrena del corredor Jacob Salvadó de l'Atmosfera Trail a la primera prova de la Copa Catalana d'Esquí de Muntanya per parelles a La Traça Muga, on feia parella amb el gironí Jep Sarrainat, aconseguint la 28ena posició de la general amb un temps de 02 hores i 18 minuts.

La cursa sortia des de l'estació d'esquí Nòrdic d'Aransa, on va trascórrer durant 2,5km per l'estació. Foren dos pujades i dos baixades amb un total de 1500 metres de desnivell positiu en uns 15km. El lliscament i la tècnica del pas clàssic va ser molt important fins arribar a la falda del pic de la Barra, on es pujava per una canal d'uns 300 metres de desnivell positiu, que obligava als corredors a treure's els esquís per calçar-se els grampons fins a poc abans dels com, on es podia tornar a esquiar. La cursa es va veure endurida per les fortes ràfegues de vent, sobretot al Pic de la Barra i al Coll del Monturull, que feien perillar per la integritat física tant de corredors com de les personal de l'organització, que cal felicitar per la gran feina feta.