XERRADA D’ENRIC MENERO SOBRE LESIONS ORGANITZADA PER ATMOSFERA TRAIL

El passat divendres, l’equip Atmosfera Trail va organitzar al Centre de lectura de Valls la xerrada “Últimes tendències en la prevenció i recuperació de l’esportista”, a càrrec del fisioterapeuta, psiconeuroimmunòleg i osteòpata Enric Menero, del centre vallenc Setvalls.

Les persones que van ser presents a la conferència van poder gaudir dels coneixements de l’Enric Menero, a part de conèixer de primera mà quins són els possibles motius que pot causar una lesió, la manera de poder prevenir-la i quins són els passos a seguir per poder-la curar.

La xerrada es va allargar més d’una hora, on l’Enric va poder explicar amb molta claredat tot el que volia dir i els assistents va poder preguntar in situ, tots els dubtes que sorgien durant i després de l’explicació.

Agrair la col·laboració del Centre de Lectura per deixar-nos la sala on es va dur lloc la conferència i a l’Enric Menero pel seu temps i el seu saber fer, esperant continuar amb la mútua col·laboració que fa dos anys es va iniciar entre el seu centre i l’equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada