MARC TODA, DAVID ARJONA I OSCAR MORENO, DE L’ATMOSFERA TRAIL, A LA 13a CURSA DE BRÀFIM

Aquest passat cap de setmana, es va disputar a Bràfim la seva 13a edició de la ja popular cursa i caminada d’aquesta població. Tot i les pluges que s’esperaven, el temps va aguantar i com cada any, hi va haver una molt bona participació, gairebé 750 entre la cursa i la caminada. Tant la caminada com la cursa tenien un recorregut de 13,1 km aproximadament, dels quals 6.720m transcorrien per camins de terra, 5.520m per camins asfaltats i 860m de tallafocs. Atmosfera Trail, també hi va ser present amb representació dels atletes Marc Toda, David Arjona i Òscar Moreno obtenint molt bons resultats.

Des del primer moment un grup capdavanter, d’uns 10 corredors van sortir amb un fort i ràpid ritme que va fer que el grup s’anés estirant mica en mica en els primers 6 kms, ja arribats als 8kms de la cursa començava la part més tècnica en la seva pujada, concretament a la torre del Moro de Montferri, allí ja es van anar escapant i agafant posicions fins al final els capdavanters, fent així els últims 4 km de carena i baixada tècnica molt ràpida fins arribar a meta.
El guanyador en la categoria masculina va ser Eloi Borràs (53’ 41’’), seguit de Josep Mª Pijuan (54’ 35’’) i en tercera posició Joan Rosich (56’28’’). Pel que fa a la categoria femenina, la guanyadora va ser Núria Gil (1h 5’ 49’’), seguida de Ana Fernández (1h 17’ 56’’) i en tercera posició Nuri Fortuny (1h 18’ 58’’).

Pel que fa als nostres components d’Atmosfera Trail, van fer una molt bona cursa creuant la línea d’arribada, el Marc Toda en 11ª posició amb un temps de 1h 1’ 55’’, en 13ª posició el David Arjona amb un temps de 1h 2’ 45’’ i finalment l’Òscar Moreno en 16ª posició amb un temps de 1h 4’ 31’’.