ATMOSFERA TRAIL PRESENT A LA EHUNMILAK ‘15

El passat cap de setmana es va celebrar  la 6ena edició de la Ultratrail Ehunmilak. L’Atmosfera Trail va participar en la modalitat Ultra, de 168 quilòmetres i 11000 metres de desnivell positiu. També havia la possibilitat de córrer les distàncies de 88  i la de 44 quilòmetres.

El nostre corredor que va participar en la cursa, va ser en David Castillón que va parar el cronòmetre en 44h 33’ i 56’’, classificant-se el 142è.

La cursa començava i acabava a la població de Beasain, passant íntegrament pel País Basc, concretament per Guipúscoa, endinsant-se pels paratges més distingits de l’interior de la comarca: els parcs naturals d’Aralar i Aizkorri.

Els corredors de la Ultra sortien a les 18h del divendres 10 de juliol, tenint un temps màxim per finalitzar-la de 48 hores. Els canvis de temps van ser una constant, començant per altes temperatures, passant per pluja, boira, vent, fred, fent que la cursa encara es fes més dura del que és.

Cal destacar una organització perfecta, la feina dels voluntaris, l’assistència i el seguiment que fan als corredors/es durant tota la cursa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada