3a Volta a Prades amb BTT

Com ja varem avançar, enguany el nostre equip, també prendria part en curses de btt. El primer ha estat en Miquel que, el passat dia 28 d’agost, va participar en la 3a Volta a Prades amb BTT.
Tot i no ser una cursa com a tal, la duresa del terreny i l’alt nivell dels participants fan que la marxa sigui força competitiva.
Van prendre part uns 310 bikers; el quals podien triar entre dos circuits, un de 30 quilòmetres, pels més experts i agosarats, i un altre de 15, pels que s’inicien a aquest esport.
En Miquel en tot moment va demostrar que l’adaptació a la bicicleta ha esta un èxit i va mostrar un nivell molt alt per ser la seva primera cursa, però una avaria tècnica a pocs quilòmetres de l’arribada el va deixar fora de combat i sense possibilitat de finalitzar la marxa.
De totes formes, en Miquel es va mostrar molt content amb el seu rendiment.