Estiu 2010

Hola companys i seguidors, escric aquestes línies per informar-vos de com va evolucionant l’equip i com vol afrontar aquesta última part de la temporada de competicions.
Bé, doncs el nostre company Xavi tot aprofitant les seves vacances laborals compartides amb la seva família, ha aprofitat el temps i mentre la resta de família encara dormia ell ja s’enfilava costa amunt per les precioses valls d’Andorra.
El passat diumenge vam tenir la sort de gaudir d’una sessió fotogràfica al més alt nivell professional, amb la presència de dues fotògrafes de gran prestigi, que ens van assessora en tot moment. Aquestes fotografies les aprofitarem per treure una mica més de suc al nostre projecte i poder-nos donar a conèixer a més gent, possiblement amb la futura creació d’un “facebook”, hi estem treballant. Entre tots vam passar una bona tarda a Miramar amb bona companyia.
El dia 24/08 el Xavi i el Miquel van decidir fer una sortideta d’alçada, buscant un recorregut bonic i al mateix temps que tingués certa duresa, així que es van decidir anar a pujar el Pedraforca, cim emblemàtic de Catalunya gràcies a la seva característica forma.
La finalitat de la sortida era passar una bona estona, tot suant la samarreta de valent, però lluny de la filosofia competitiva i més aprop de l’esperit de muntanyers que tots portem dins. El recorregut juntament amb l’ambient d’alta muntanya a l’estiu va fer que disfrutéssim moltíssim de la jornada, especialment en el peculiar descens per la tartera després d’haver fet cim. En difinitiva vam treballar la tècnica de pujada caminant, que ens servirà per futures curses amb grans desnivells.
Per finalitzar aquesta temporada que nosaltres valorem especialment ja que és el naixement d’aquest equip, doncs tenim intenció de participar en la cursa de Montblanc el dia 12/09, també hi ha moltes possibilitats que el Xavi ens representi aquest cap de setmana a la cursa d’Alforja, ja que li fa especial il•lusió ja que celebra el seu primer aniversari com a corredor i té moltes ganes de comprovar els seus increïbles progressos. Felicitats Xavi. Molt possiblement el pròxim dia 05/09 el Gerard prendrà part en la cursa de l’Arrebassada, el nostre company últimament es decanta més per les curses d’asfalt, cosa que ens serveix com equip, ja que així tenim més fronts oberts i ens resulta més fàcil donar-nos a conèixer. Ànims Gerard.
De cara a la pròxima temporada potser hi haurà alguna nova incorporació a l’equip, ja que aquests últims dies s’ha pogut veure un membre de l’equip entrenant amb companyia d’una fèmina, ja informarem de com van les negociacions però comptar amb la presència d’una dona seria un gran honor per tots nosaltres.
Salut i Kms.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada