I Pedalada del Morrot

El passat diumenge dia 21/11, va tenir lloc la primera pedalada del Morrot a Figeuerola del Camp, organitzada pels companys del BTTVALLS, que després de molt d’esforç van aconseguir que tots els participants gaudíssim d’un bon matí tot recorrent els millors camins i senders de la zona.
La sortida va tenir lloc a les 9:00, on prop de 200 bikers hi eren presents, entre tots hi havia lo milloret i més conegut de les nostres terres com el Xavi Marcos, Jordi Carnicer, els companys de l’Esplanada que van fer molt bon paper i fins i tot en Xavi Tondo hi va participar.
El circuit, va estar molt ben dissenyat i senyalitzat, ja que ningú es va perdre, l’essència del traçat era del més pur estil racing, on s’anaven enllaçant fortes pujades amb baixades tècniques i divertides on l’adrenalina arribava als seus màxims nivells.
Com ja és habitual en aquesta mena de proves, tot i no ser competitives, els participants s’exigeixen al màxim, sobretot els primers classificats, que sempre tenen el sentiment competitiu a flor de pell.
El corredor del nostre equip, Miquel Virgili, va decidir participar en aquesta prova, tot i no ser una cursa de muntanya a peu, en Miquel va disfrutar moltíssim arribant a la línea de meta en 19ena posició, molt content del circuit i l’organització.
Pel que fa als resultats finals, com també més informació sobre la prova, ho podeu trobar a la pàgina dels amics de http://www.bttvalls.org/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada