II CURSA LA RIERA DE GAIA

Aquest diumenge passat dia 12 el Xavi en representació de l’equip FOLCH CARBONELL RUNNERS, es va desplaçar fins a la població de La Riera de Gaia per participar en la II Cursa de Muntanya, que aquest any oferia dos circuits nous, un estava format per 7 km i l’altre, més llarg que l’anterior edició, format per 16 km.
Aproximadament la cursa estava formada per 220 corredors i constava d’un desnivell de 400 metres acumulats, està catalogada com una cursa de muntanya, tot i tenir molt poc desnivell això permet mantenir un bon ritme de cursa.
A les 10:05 h es va donar el tret de sortida a la cursa de 16 km on participava el nostre corredor, feia una temperatura immillorable la qual cosa va anar d’allò més bé pels corredors per afrontar els kms.
Pel que fa el nostre corredor va entrar en la 48a posició amb un temps de 1:19:04h, està una mica descontent ja que a les acaballes de la cursa es va perdre perquè en un encreuament hi havia una senyalització confusa, tot i això la seva sensació va ser positiva, està molt content pel resultat obtingut i preparant la temporada de cara a l’any vinent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada