LA BARRINADA 2010

El dilluns dia 6/12, a la població de Bellmunt del Priorat, va tenir lloc la VI marxa amb BTT “ La Barrinada”, Bellmunt era un petit poble miner forjat amb l'esforç, la suor, els pics i les barrenes dels miners. Les barrinades, ben enclavades a la roca explotaven i s'anaven obrint pas entre les entranyes de la terra. Tots aquests valors, d'esforç, valentia, sacrifici i superació, donen nom a la VI Marxa BTT Bellmunt del Priorat com La Barrinada, una marxa molt explosiva.
Aquesta edició ha estat pensada per satisfer un major nombre de participants i per això s'han creat dos recorreguts: el recorregut D.O. (Denominació d'Origen) i el D.O.Q. (Denominació d'Origen Qualificada). El recorregut D.O. , amb un total de 25 Km. i 640 metres de desnivell acumulat, és un circuït que mostrava als participants la duresa d'aquestes terres però sense dur-los al límit de les seves forces. Per altra banda, el D.O.Q. (30 Km. i 940 metres de desnivell acumulat) estava pensada per a ciclistes qualificats, fent-los escalar fortes rampes on les cames, el cor i els pulmons ho han de donar tot.
Tot i ser una marxa no competitiva la majoria dels participants intenten superar-se a sí mateixos.
En aquesta edició també hi va haver representació del Folch Carbonell Runners, amb la presència del Miquel que va aconseguir acabar la prova amb un temps de 2:01:48 i es va adjudicar la posició 23 de la general.
El Miquel està molt content de la seva evolució en aquest tipus de proves, i de cara a la pròxima temporada, s’està plantejant nous reptes sobre dues rodes, especialment en curses de llarga distància.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada