EL VALLS ATMOSFERA TRAIL A LA 6ª CURSA DE MUNTANYA DE L’ALTA SEGARRA

El passat diumenge 16 de d’abril, l’Eloi Pallarès Roca i el Miquel Virgili Vidal, dos corredors de l’equip Vallenc Valls Atmosfera Trail, es van desplaçar fins la localitat de Sanaüja, on tenia lloc la primera prova puntuable pel circuit català de curses de muntanya organitzat per la FEEC.
L’Eloi Pallarès va tenir una destacada participació acabant la prova en 27é lloc de la general amb un temps de 2 hores 36 min, lluitant en tot moment amb els millors corredors de catalunya.
Pel que fa al Miquel Virgili, tot i no estar acostumat aquest tipus de curses tant ràpides,  va acabar la prova en 2 hores 45 min en la posició 47 de la general, fent també així en bon paper.
El circuit de la cursa constava de  24,4 quilòmetres amb uns 1200 m de desnivell positiu, gran part del recorregut va ser pels principals senders de la zona, passant per molt castells i llocs emblemàtics. El recorregut estava caracteritzat per curtes pujades i baixades molt ràpides, que afavoria als corredors més ràpids i no als més muntanyencs.
A Sanaüja  es van reunir molts corredors de muntanya de Catalunya, com en Jordi Pàmies de l’equip Diedre, Jordi Toda del Borges Trail, l’Alex Martinez i l’Edu Gonzàlez del Europastry Team, gràcies a tots ells es va poder gaudir d’una jornada de Trail Running espectacular.