VALLS ATMOSFERA TRAIL A LA I CURSA DE MUNTANYA “VILANOVABOU”

El passat diumenge dia 22/04 el VALLS ATMOSFERA TRAIL va ser present a la primera cursa de muntanya de la localitat de Vilanova d’Escornalbou, puntuable pel circuit del Baix Camp, coincidint en la fira de l’esport i el lleure del camp de Tarragona.
Els corredors de l’equip Vallenc que hi van prendre part van ser en Miquel Virgili, que va acabar la cursa amb un temps 1h 53min 31s, ocupant la 12ena posició de la general i 3er classificat de la seva categoria. El Xavi Ayala va entrar en la posició 27 amb un temps de 2h 00min 23s, seguit de ben a prop pel David Castillón, que es va trobar molt bé durant tota la cursa i la va acabar el 29è de la general amb 2h 00min 30s. En Gerard també va acabar la prova amb un temps de 2h 20min 05s.
L’equip està molt content pel bons resultats obtinguts en aquesta cursa, que constava d’un circuit força muntanyenc amb forts desnivells i molts senders.