VALLS ATMOSFERA TRAIL A L’ALMOSTREK

El passat diumenge 15 d’abril es va celebrar al poble d’Almoster la 4a cursa i caminada de muntanya ALMOSTREK, segona prova puntuable en el Circuit de curses de muntanya del Baix camp 2012.
El component de l’equip Valls Atmosfera Trail, David Castillón Posino, hi va participar, obtenint un temps de 1:44:16 en recórrer la distància marcada per l’organització i classificant-se en la  38ena posició d’un total de 185 participants. Indicar que en aquesta cursa, juntament amb la de VI Cursa de muntanya Alta Segarra, s’estrenava la nova equipació de Valls Atmosfera Trail, d’un blau clar per la part superior i un blau més fosc per la part inferior del cos.
Aquest any l’organització, amb el suport de Tretzesports, va allargar el circuit en uns 3 quilòmetres. La distància a recórrer pels participants era de 17600 metres, amb un desnivell acumulat de 1771 metres. El punt més elevat estava situat a 581 metres sobre el mar. La sortida es va fer a les 9:15 hores en les instal·lacions esportives municipals.
Tot i el mal temps dels dies anteriors i de la pluja de primera hora, els camins i corriols estaven en perfecte estat. Fins i tot, vam rebre la companyia del sol durant el transcurs de la cursa.