ENTRENAMENT DEL VALLS ATMOSFERA TRAIL A SENAN


El passat dissabte 24 de Novembre, l’equip de Trail vallenc va realitzar un entrenament pels voltants de localitat de Senan. Un recorregut de 20 quilòmetres que va fer que els membres del Valls Atmosfera Trail gaudissin del paisatge, s’entrenessin i reforcessin els vincles afectius entre ells.

El camí va començar a Senan, on per a agafar forces van fer un esmorzar a casa de la representant femenina, Magda Camacho.

Vam sortir de la localitat de la Conca per agafar el camí que ens portaria a Els Omells, poble d’un dels nostres corredors i vam continuar fins arribar a Vallbona de les monges. D’aquí vam agafar direcció Montblanquet, en arribar vam decidir anar cap al Tossal Gros de Vallbona. Des d’aquest punt, només ens faltava agafar un sender per tornar a arribar a Senan.

Després d’una bona dutxa, es va fer un dinar de germanor, acompanyats per algunes de les parelles i filles, a casa de la nostra companya Magda Camacho. El bon humor i la harmonia va ser la nota dominant d’aquest àpat. També va servir per conèixer a les noves incorporacions de l’equip: en Natxo Boltà, la Núria Martorell, el Gaizka Estébanez i en Jordi Vidal. A més a més es parlà dels objectius i de les novetats de l’any vinent.

L’experiència va ser molt positiva i per poder compartir més entrenaments conjuntament, s’ha previst fer una sortida mensual.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada