PODI DEL VALLS ATMOSFERA TRAIL A L’ETERNAL RUNNING DE BELLPUIG


Aquest passat diumenge 28 d’Octubre es va celebrar una nova prova del VII Circuit Mundial de l’Eternal Running que tenia lloc a la població lleidatana de Bellpuig.

L’Eloi Pallarès va ser el representant de l’equip vallenc que hi va prendre part, obtenint un grandíssim resultat, entrant en 3er lloc de la general i 1er de la seva categoria. El corredor del Valls Atmosfera Trail va sortir en el grup capdavanter, realitzant un tàndem amb el segon classificat, també de casa nostra, el corredor del Borges Trail Eloi Borràs, que tot i tampoc ser la seva disciplina va realitzar una gran cursa.

L’Eternal Running és una cursa d’obstacles d’uns 10 km en la què hi trobem zones enfangades i tot tipus d’obstacles basats en una pista Americana, combinat amb zones sense obstacles. En aquest cas es realitzava al circuit de motocròs de la localitat que presentava un traçat exigent, tant pel terreny com per les baixes temperatures.

La prova de Bellpuig era la sisena d’un total d’onze. Les competicions es reparteixen per diferents indrets de l’estat espanyol (Andalusia, País Valencià,...), fins i tot celebrant-ne una a Portugal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada