VALLS ATMOSFERA TRAIL A LA CURSA DE LES ROQUES


El passat diumenge 25 de novembre es va celebrar la cursa de les Roques a la població d'Horta de Sant Joan, puntuable pel circuit de les Terres de l'Ebre.

El representant de l’equip que hi va participar va ser en Jonathan Nogales, realitzant el recorregut amb un temps de 3h:46:49, adjudicant-se la posició 105 de la classificació general. 

El circuit de la cursa tenia una llargada de 24km amb 1300m de desnivell positiu. A les 9 del matí els 210 participants sortiren de l'àrea de la Franqueta per pujar pel rosec de la Faixa de la Carrasca fins a Punta Blanca. Seguidament baixant per la senda del Mas de Corretja fins arribar al monument al Guarda. Altra vegada, iniciaren una pujada a la Punta dels Cucons i descens fins al Barranc de la Riba. Per finalitzar, una última pujada per la pista de Tapia i la Serra d'Horta, per acabar a la plaça dels cafès de la localitat.

Cal destacar, que tot i ser una cursa molt bonica pels seus senders i camins, era complicada pel que fa la part tècnica, però la correcta senyalització i els bons avituallaments van fer que els participants gaudissin d'un gran dia de muntanya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada