ATMOSFERA TRAIL A LA 7a CURSA DE MUNTANYA CAPAFONTS

El passat diumenge dia 14, es va celebrar la 7a Cursa i Caminada de Muntanya de Capafonts, 7a cursa del Circuit de Curses de Muntanya del Baix Camp.

L'Atmosfera Trail hi va estar present amb el Natxo Boltà que fa finalitzar en un temps de 02:29:46 i adjudicant-se la 36a posició i el Gerard Rodríguez que va fer el recorregut en 02:36:22, classificant-se en la posició 44 de la general.

La sortida es va realitzar a les 9:00h de la plaça de l'Església. La primera part del circuit va ser molt ràpida, corrent per diferents pistes i senderons i passant per l'Ermita de la Mare de Déu de l'Abellera. Cap al quilòmetre 9 començava la veritable cursa amb la pujada fins al Coll Roig, planejant per la Pena Roja per buscar la Roca Foradada, baixant i creuant els Barrancs de la Pixera i el d'Horta, per remuntar cap al Pont de Goi, travessant Els Motllats, direcció la Creu Trencada fins a buscar el camí Vell de Reus per tornar de nou al poble. En total uns 21,100 quilòmetres i 1025m de desnivell positiu.

Un cop al poble esmorzar per tots els participants i bany a la piscina per refrescar-se. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada