PODI DE L'ATMOSFERA TRAIL A LA CURSA “SEMINOCTURNA” DE RIUDECOLS

Dissabte passat, dia 29, es va celebrar la Cursa i Caminada de Muntanya "Seminocturna" de Riudecols, prova inclosa dins del Circuit de Curses de Muntanya del Baix Camp 2013.

L'ATMOSFERA TRAIL hi va estar present amb el Natxo Bolta que va realitzar el recorregut en 01:27:56 adjudicant-se l'11ena posició de la general i primer de la seva categoria i el Gerard que va emprar 01:44:27 i va creuar la línia de meta en al posició 52.

Aquesta cursa és el primer cop que està dins del Circuit i el seu recorregut, de 16.600 metres i 855 de D+, era tot un incògnita pels participants perquè l'organització havia anunciat forces canvis de desnivell, uns de curts i més pendents i d'altres més llargs i sostinguts; i entre ells, trams de pista més ràpids i suficientment llargs per recuperar-se i accelerar. Un circuït que va combinar tècnica i velocitat. Amb una pujadeta a 1 quilòmetre del final, pel turonet del calvari, per creuar la línia d'arribada. Un circuit que no va decepcionar a cap dels participants

La peculiaritat va ser l'hora d'inici, les 20:15, fet que va provocar que alguns dels participants fessin us del frontal per finalitzar-la.

Un cop finalitzada la cursa i realitzada l'entrega els premis, berenar i bany a la piscina per tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada