ATMOSFERA TRAIL ACONSEGUEIX EL TOP FIVE A LA RIBA

El passat cap de setmana diumenge dia 6 d’octubre, es va disputar a la localitat de la Riba la XIV CAMINADA PEL MASSÍS DE LES MUNTANYES DE PRADES, és una prova no competitiva que pretén donar a conèixer algun dels indrets més curiosos i bonics d’aquestes contrades. No obstant això, la prova és oberta a qui, amb esperit esportiu, vulgui realitzar-la amb el mínim temps possible, la qual està formada per 37 quilòmetres i 2.400 metres de desnivell acumulat.

Tres menbres de l’equip ATMOSFERA TRAIL van realitzar el recorregut quedant en les cinc primeres posicions, Xavi Ayala va creuar la línea d’arribada en 1era posició amb un temps de 4:00 hores, seguit del seu company d’equip Lluís Gurí entrant en la 3era posició amb un temps de 4:05 hores i en la 5ena posició Jordi Basora parant el cronòmetre en 4:10 hores

La sortida va tenir lloc al camp de futbol de la Riba entre les 7 i les 8 del matí sobre uns 400 participants. Els llocs de pas van ser, Cap de Riba, font d’en Bassa, puig d’en Marc, volta al vessant sud-est pel puig d’en Marc, cisterna, Mas i Era d’en Marc, camí dels Tres Pilars, camí del Coll de Gracia, Mas de la Torre, refugi de Cabrera, font de La Jana i Mas de la Torre, refugi de Cabrera, font de La Jana i Mas d’en Plana, molí del Castlà, les Fontanilles, pi de les Piquetes, Farena, camí de la Bartra i camí dels Escolls, el Pinetell, barranc del Maltorrent, les Garrigues, Vilaverd, el Serret, la Riba, clot d’en Goda, fins arribar altra vegada al camp de futbol.

Cal felicitar a l’organització per la tasca realitzada durant tot el cap de setmana i poder fer possible que any rere any es realitzi aquest esdeveniment.