XAVI AYALA PUJA AL PODI A CASTELLVELL DEL CAMP

El passat diumenge dia 29 de setembre  tres membres de l’equip ATMOSFERA TRAIL, es van desplaçar fins a la localitat de Castellvell del Camp per disputar la penúltima cursa puntuable pel circuit de muntanya del Baix Camp, formada per 15 quilòmetres aproximadament i 600 metres de desnivell positiu.

Xavier Ayala va finalitzar en un temps de 1:24:24 hores en la 5ena posició de la general i 1r de la seva categoria, Natxo Boltà o va realitzar amb 1:34:33 hores acabant en la 21ena posició mentre que Gerard Rodriguez que durant tota la cursa va arrossegar uns problemes físics va creuar la línea d’arribada amb 2:00:32 hores i en la posició 106 de la general.

La cursa començà a les 9:15 des de la plaça major de Castellvell del Camp darrera la línea de sortida prop de 150 corredors i per endavant 15 quilòmetres, formada amb tres punts d’avituallaments líquids i un recorregut nou que transcorria per camins i senders.

Felicitar a tota l’organització pel gran treball que van realitzar durant tot el cap de setmana.