ATMOSFERA TRAIL a L’Ultra Trail de les Muntanyes de la Costa Daurada

Un any més els corredors de l’equip Atmosfera-Trail van voler estar presents en aquesta nova edició que transcórrer per les munt
anyes de Prades. El Gaizka, el David i el Miquel van prendre part a la
cursa llarga, de 90 km i 4500 metres de desnivell positiu. L’Eloi va participar a la seva germana petita, la Half de 46km i 2500 de desnivell positiu. Aquest any hi havia un nivell altíssim a les dues curses, ja que la distància llarga era puntuable per la copa catalana de Curses d’Ultra-resistència que organitza la Federació Catalana.
En Miquel va acabar la cursa amb un temps de 13h 13min en la posició 29 de la general, tot i està molt lluny dels primers classificats va aconseguir acabar la prova on van abandonar un gran nombre departicipants a causa de les altes temperatures.
Pel que fa a l’Eloi va acabar la prova en 9a posició, amb un temps de 6h 13min, fent una bona cursa, per davant hi havia molt de nivell.
El Gaizka i el David participaven conjuntament en la modalitat d’equip, però el Gaizka va haver d’abandonar la prova a la meitat de
l circuit per problemes musculars, el David va decidir continuar, però més endavant, al quilòmetre 78,5 a Capafonts, es va veure obligat a abandonar també, per dolors a l’alçada dels ronyons.
Pel que fa al circuit estava impressionant, gràcies a les pluges dels últims dies es respirava un ambient de primavera amb els seus colors.