ATMOSFERA TRAIL PRESENT EN LA CURSA "PELS CAMINS DELS MATXOS"

Aquest passat diumenge, 13 d’abril, és va celebrar la cursa “Pels Camins dels Matxos”, inclosa dins d’una nova competició, la  Lliga Catalana de Curses de Resistència.
El tret de sortida és va donar a les 06:30 del matí a la plaça de la Sardana. Darrera la línia de sortida prop de 600 corredors i per davant  63Km de corriols, ara amunt, ara avall i amb un temps màxim de 15 hores perquè cada corredor pogués escollir el seu ritme; amb la possibilitat de triar un recorregut alternatiu de 56,53 o 49 km.
L’Atmosfera Trail hi va estar present amb el Jonathan Nogales que va finalitzar els 63km i 6000 de desnivell acumulat en un temps de  09:57 hores.
Va ser una prova exigent imolt tècnica durant tot el recorregut, però vam poder gaudir d’un bonic  paisatge.