PODI D’ ATMOSFERA TRAIL A LA CURSA SERRA DE LES FITES

El passat diumenge 30 de març, un any més, Xavier Ayala i Natxo Boltà, de l’equip Atmosfera Trail es van desplaçar fins a la bonica població de la Terra Alta “ La Pobla de Massaluca ”, on es va disputar la VII edició de la cursa de muntanya Serra de les Fites.

En Xavier Ayala va entrar en la 6ena posició amb un temps de 1:45 hores, mentre que Natxo Boltà ho va fer en la 31ena posició parant el cronòmetre a 1:58 hores i quedant primer de la seva categoria.

A les 9:30 hores amb un temps una mica inestable es donava el tret de sortida, darrera la línia de sortida uns 200 corredors preparats per recórrer els 21 quilòmetres i 850 metres de desnivell positiu.

Aquest any l’organització va fer algunes petites modificacions en el recorregut,  un pujar i baixar constant molt pedregós que posava a prova a tots els participants. Durant una part del recorregut es podia observar el riu Matarranya i l’antic pont del ferrocarril que duia al poble de Faió, ara inundat pel riu Ebre.

Cal felicitar a l’organització de l’Associació Esportiva Massaluca i a tots els veïns de la població, per la seva col·laboració en el bon desenvolupament de la cursa, on es veu gratificat el seu treball any rere any.