ATMOSFERA TRAIL I EUROPASTY-TEAM A LA ULTRA TRAIL DE BARCELONA



El passat cap de setmana 26 d’abril, es va disputar a la ciutat de Begues, la quarta edició de la UTBCN formada per 100 quilòmetres amb 4.500 de desnivell positiu pel parc natural del Garraf, amb 11 avituallaments i 4 controls de pas sorpresa, estratègicament situats per evitar possibles dreceres i garantir el resultat de la cursa. Aquesta és  puntuable per la Ultra-Trail du Montblanc amb 3 punts.
La cursa estava formada aproximadament per  300 participants,  entre ells dos corredors  vallencs, Xavier Ayala de l’equip ATMOSFERA TRAIL i Lluís Mallorquí d’EUROPASTY-TEAM, que van realitzar la prova en 17:04h, acabant en la posició 71 i 72 respectivament.
El recorregut començà amb un parell de quilòmetres de pista per endinsar-se en un conjunt de pistes, camins i senders tècnics de muntanya amb constants tobogans que els portaven a descobrir el meravellós entorn del Parc Natural del Garraf fins arribar a la sorra de la platja Mediterrània. Des d’allà per la zona Sud del parc tornarien a Begues, on iniciarien un bucle que la diferenciaria de la resta de distàncies, d’ aproximadament 36 quilòmetres, passant  per les poblacions de Torrelles i Sant Climent del Llobregat, resultant la part més tècnica i exigent del recorregut.
Felicitar a l’organització pel gran cap de setmana realitzat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada