ATMOSFERA TRAIL A LA 33ena PUJADA A MIRAMAR

El passat diumenge 8 de juny es va disputar a la comarca de l’Alt Camp, concretament a la localitat de Valls, la clàssica Pujada a Miramar, formada per 11800 metres amb un desnivell positiu de 560 metres.

Dos corredors de l’equip ATMOSFERA TRAIL van estar presents, Xavi Ayala va creuar la línea d’arribada en 4ta posició aturant el cronòmetre amb un temps de 00:57:26 hores, mentre que Natxo Boltà ho va fer en la posició 24 amb un temps de 1:06:21 hores.

La sortida es donava lloc a la localitat de Valls. El recorregut de tota la cursa transcorria per camí, passant per Masmolets on estava situat el primer dels  avituallaments i el segon a La Fassina, abans de començar els últims tres quilòmetres de pujada fins arribar a la creu de Miramar, situada a 786 metres on estava  l‘arribada.

Tots els participants en acabar la cursa van poder gaudir d’una gran graellada d’arengades. Felicitar a tota l’organització pel gran treball realitzat un any més.