ELOI PALLARÈS D'ATMOSFERA TRAIL A LA QUIXOTE LEGEND ULTRA TRAIL

El passat cap de setmana, el corredor de l'equip Atmosfera Trail, Eloi Pallarès, es va desplaçar a la localitat d’Alcaraz, a la Província d’Albacete,  per a disputar la segona edició de  la Quixote Legend Ultra Trail.

La cursa d’ uns 158km i 9000m de desnivell positiu es realitzava en 3 etapes en les que es recorria tota la serralada d’Alcaraz i Segura, zona de gran bellesa i amb cims de fins a 1900m d'alçada.

L'Eloi  va realitzar una cursa de menys a més, sortint el primer dia molt tranquil i amb el pas de les hores i la duresa  del segon i tercer dia va anar millorant posicions fins a realitzar un temps de 20h 26 min 36 segons en el còmput de les 3 etapes, aconseguint ser finisher amb una 28 ena posició a la general i 14 ena en la seva categoria.

La caravana de corredors realitzaven diàriament l’etapa i en acabar  reposaven forces i descansaven tots junts en els llocs habilitats per l’organització , fet que feia que entre tots els participants hi hagués una gran comunió i complicitat i es poguessin compartir les experiències viscudes en cada jornada.

En aquesta edició hi van participar uns 250 corredors vinguts de diferents indrets de l'Estat Espanyol i Portugal,  fins i tot vam tenir el plaer de poder conèixer a dos dels ja coneguts   corredors tarahumares procedents de les muntanyes Mexicanes.

Destacar la gran organització de la prova que de ben segur farà que any rere any creixi en nombre de participants.