ATMOSFERA TRAIL A LA NOCTURNA TrailSERIES POBLET-PRADES

Aquest passat dissabte 9 d'agost els dos components de l'Atmosfera Trail Nacho Boltà i Eloi Pallarès varen participar a la cursa nocturna Poblet- Prades que està dins del circuit trailSERIES 2014.
El circuit de 20km i 1200m de desnivell positiu enllaçava el Monestir de Poblet amb la coneguda localitat de Prades, resseguint el GR 171 en la seva variant 171.4 tot passant per racons tant emblemàtics com la Font del Deport, la Mola dels quatre termes i el Tossal de la Baltassana.
La cursa sortia a les 21:00 amb puntualitat i després de realitzar els primers 5 km encara amb la ultima claror de dia, els frontals dels participants varen convertir la muntanya en un mar de petits llums els quals feien possible seguir el recorregut sense problemes.
El Nacho Boltà va realitzar el recorregut en 2h i 6 min amb una molt meritòria 28a posició general i 1a posició en la seva categoria en la que ja és líder del campionat. Per altre banda l'Eloi Pallarès va cobrir els 20km de recorregut amb 1h i 49 min fent-se així amb la 6a posició general.
Destacar i agrair també el gran ambient d'aficionats veïns de Prades que es van desplaçar al cim del Tossal de la Baltassana per animar als corredors en el seu pas per el punt més alt del recorregut, creant així un moment molt màgic per els atletes.