XAVI AYALA I ELOI PALLARES PUJEN AL PODI A LA CURSA D’ALFORJA

Aquest passat diumenge dia 22 d'agost dos components de l'ATMOSFERA TRAIL, Xavi Ayala i Eloi Pallarès varen participar a la cursa sisena cursa d’Alforja puntuable pel circuit de baix camp 2014.

Xavi Ayala va realitzar la prova amb un temps de 2:27:30 entrant en la 2ona posició, mentre que L’Eloi Pallarès o va fer amb un temps de 2:31:11 creuant la línea d ‘arribada en la 6ena posició.

El tret de sortida es donava a les 8:00 hores des de l’avinguda de Catalunya, darrera la línea150 corredors per afrontar 25 quilòmetres i 1.400 metres  de desnivell positiu amb 4 punts d’avituallament líquids i sòlids situats en els quilòmetres 5, 10 , 15, i 20. Aquest any l’organització, encapçalada pels Patxanguerus d’Alforja i l’alcaldia de la localitat, va canviar el circuit allargar-lo i va afegint nous trams per que els corredors poguessin disfrutar de valent.

Felicitar a tots els membres que han fet possible que tothom podes gaudir d’un bon cap de setmana.