ATMOSFERA TRAIL PRESENT A LA VANDEKAMES

Aquest passat cap de setmana, dia 2 d’agost, Atmosfera Trail va estar present a la mítica Vandekames, cursa ja coneguda per alguns dels membres de l’equip, per ser una de les proves més dures de la província de Tarragona.
L’organització tenia preparats tres circuits, amb diferents nivells de dificultat. El circuit blau format per 12,53kms i 817m desnivell positiu. El circuit vermell format per  14,88kms i 865m desnivell positiu. I el circuit negre format per 23,3kms i 1835m de desnivell positiu  Els nostres corredors ho tenien clar, l’escollit havia de ser el circuit negre, sent el més llarg i dur de tots.

Quatre components de l’equip, Xavier Ayala, Natxo Boltà, Jonathan Nogales i Eloi Pallarés, hi van participar.

La sortida, es donava a les cinc de la tarda a la localitat de Vandellòs, un lloc amb un entorn fascinant, ple de racons inèdits i envoltat d’unes muntanyes màgiques. Amenaçava ploure, però finalment va aguantar bastant, tot i caure algun ruixat que fins i tot els corredors agrairien per apaivagar les calors de l’estiu. Cada un dels membres de l’equip, va donar el millor d’ell mateix, aguantant el veloç ritme que aquestes curses exigeixen, al llarg d’un recorregut molt pedregós. Encapçalava la llista d’arribats l’Eloi, amb un temps de 03:08h en la 12a posició, molt a prop creuava la línia de meta el Xavier, fent un temps de 03:15h i en la 18a posició. Unes posicions més endarrere, arribava Jonathan, assolint un temps de 03:26h i quedant  31è. I finalment, però no amb menys mèrit, Natxo arribava a Vandellòs amb un temps de 03:33h en la posició 39 de la general i 2n de la seva categoria.
Arribats ja tots els participants, ens esperava  el millor dels premis que un corredor pot tenir, una gran fideuà. Felicitar a l’organització pel gran treball fet, abans, durant i després de la cursa.