ATMOSFERA TRAIL PRESENT EN LA 2ona UT DEL MONTSEC

El passat dissabte 4 d’Octubre es va celebrar  la 2ona edició de la Ultra del Montsec. L’Atmosfera Trail va participar en la modalitat Ultra, de 95 quilòmetres i 5900 metres de desnivell positiu. També havia la possibilitat de córrer en la modalitat marató.
El nostre corredor que va participar en la cursa, va ser en David Castillón que va parar el cronòmetre en 17h i 04’, classificant-se el 15è.
La cursa començava i acabava a la població d’Àger, passant per pobles de la comarca de la Noguera, com Corçà, Moró, Alsamora i  per llocs tan característics com el coll d’Ares, amb una altitud superior als 1500 m.
Els corredors de la Ultra i la Marató sortien a la vegada. A les 8 del matí es sortia de la població i tenies un temps màxim per finalitzar-la de 24 hores. El circuit transcorria per corriols, senders i pistes, on les baixades eren molt tècniques, amb fort desnivell i molta pedra.
L’organització va ser perfecta i tothom va poder gaudir de la cursa i de les vistes que anaves veient mentre es corria.