PODI DEL NATXO BOLTÀ I LA MARTA BATALLA A LA VIII PUJADA AL MONTSIÀ "MEMORIAL FRANCESC BORT"

El passat diumenge 28 de setembre dos membres d’Atmosfera Trail, Natxo Boltà Masgrau i Marta Batalla Trilla es van desplaçar fins a la población d’Alcanar per participar en la VIII Pujada al Montsià “Memorial Francesc Bort”. La cursa, organitzada per l’Agrupació Excursionista d’Alcanar amb el suport de la FEEC,  tancava el 12è Circuit Català de Curses per Muntanya i formava part de la Lliga de les Terres de l’Ebre.
A les 8 en punt es donava la sortida en sec des del pavelló d’esports enmmig d’un gran ambient i de moltes cares conegudes en el món del trail. Hi havia un total de 150 corredors que recorrerien una distància de 28,5 quilòmetres amb 1.350 metres de desnivell positiu. La cursa transcorria per corriols, algun tram de pista i incloia alguna baixada molt tècnica i una zona anomenada Dragon Khan amb tobogans. La pluja que havia caigut abans i la que cargué durant una bona part del recorregut va aferir dificultat als trams més tècnics. Tot i el temps, un deu a l’organització i als voluntaris que van aguantar la pluja i no van parar d’animar en tots els avituallaments.
En Natxo va creuar la meta en la primera posición de la categoria màster i en la posición 27 de la general, mentre que la Marta, que s’estrenava amb l’Atmosfera Trail, aconseguia el tercer lloc de la general darrera de Judit Lamas i Sílvia Puigarnau. El lliurament de premis es va realitzar dintre del pabellón en un ambient festiu i amb la presència del president de la FEEC Jordi Merino. Cal destacar la originalitat dels premis pels campions absoluts en categoria masculina i femenina que consistien en un taronger, entre d’altres obsequis.