XAVI AYALA PUJA AL SEGON LLOC DEL CAIXÓ A CASTELLVELL DEL CAMP

El passat diumenge 28 d’Octubre per setè any consecutiu, Tretzesports i El Centre Excursionista de Castellvell, amb el suport del l’Ajuntament de CASTELLVELL i la col·laboració de les diferents entitats locals organitzaran la 7à edició la Cursa i Caminada de Castellvell del Camp, prova inclosa dins del circuit de Curses i Caminades de Muntanya del Baix Camp 2014.

El representant de l’equip ATMOSFERA TRAIL que hi va participar va ser Xavier Ayala, en realitzar el recorregut  format per 17 quilòmetres i un desnivell positiu de 1.000 metres, amb un temps de 1h:20:41, adjudicant-se la 2ona posició  de la classificació general.

Cal destacar, que tot i ser una cursa molt bonica pels seus senders i camins, era complicada pel que fa la part tècnica, però la correcta senyalització i els bons avituallaments van fer que els participants gaudissin d'un gran dia de muntanya.