ATMOSFERA-TRAIL AL ROGAINING DE LA LLACUNA

El passat dissabte dia 24 es va disputar una nova edició del THE WILD BOARD-ROGAINING, que va tenir lloc a la població de la Llacuna. El ROGAINING és una cursa d’orientació de 6 hores de durada on els equips han d’aconseguir trobar el màxim de balises possibles dins el temps màxim, cada balisa té una puntuació diferent, depenent de la seva dificultat tècnica o física. Cada equip fa la seva estratègia i pot afrontar cada balisa en l’ordre que vulgui.

Al lloc es van aplegar els millors orientadors de Catalunya i Espanya, així com diversos equips d’Europa, ja que la prova té molt de ressò a nivell europeu. Deixant així el nivell molt alt.

L’Equip de l’ATMOSFERA-TRAIL va posar a prova les seves habilitats d’orientació fent un bon treball d’equip. En questa ocasió l’equip era format pel Jordi Basora, l’Eloi Pallarès i el Miquel Virgili, tot i no dedicar-se específicament aquest tipus de curses, van aconseguir trobar un gran nombre de fites, finalitzant la prova en la posició 33 de 66 equips. Amb moltes ganes de tornar a repetir l’experiència.